Hotelszabályok

 • Kérjük vendégeinket, hogy a másutt vásárolt ételeket és italokat a szálloda területére ne hozzanak be és ne fogyasszanak.
 • A wellness részlegen a pihenőpadok, nyugágyak foglalása csak a tényleges otttartózkodás és használat ideje alatt megengedett, felesleges foglalással ne okozzanak másoknak kényelmetlenséget.
 • A szálloda zárt, beltéri helyiségeiben tilos a dohányzás, az erre kijelölt helyek a szobai teraszok, éttermi külső terasz illetve a főbejárat melletti dohányzóhely.
 • Kérjük, hogy az étkezéseknél a környezethez és az alkalomhoz illő öltözékben szíveskedjenek megjelenni. Gyerekekért a szülők illetve kísérők tartoznak felelősséggel.
 • A szállodába kistestű házikedvencek (kutya – max. 20 kg-ig, madár) is hozható térítés ellenében, melyek a vendég szobájában és a szálloda parkjában tarthatók, az étterembe illetve más zárt légterű közösségi helyiségbe nem vihetők, ellátásukról tulajdonosuk gondoskodik. A felsoroltaktól eltérő fajú és fajtájú állatok esetén kérje előzetesen a szálloda hozzájárulását.
 • A szállodában történő tartózkodás ideje alatt a szobában elhelyezett információs mappából tájékozódhat további szolgáltatásainkról, pihenését még kellemesebbé tevő egyéb lehetőségekről.

 

 Adatvédelmi nyilatkozat

 1. Személyes adatok gyűjtése, feldogozása
  • Adatok név nélkül
   Weboldalaink látogatása alatt általánosan hozzáférhető oldalainkon szabadon és név nélküli böngészés lehetséges. Név nélküli internetes látogatásokat kizárólag statisztikai célokra használunk fel, ezek a statisztikához rögzített adatok nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot.Rögzítésre a domain név, az IP-cím, a számítógép konfigurációja illetve a használt böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikus rögzítésre kerülnek azok az internet-oldalak, ahonnan az internetes látogatók eljutott hozzánk, illetve a nálunk látogatott oldalak, valamint a látogatás ideje és időtartama is rögzítésre kerül. A látogatók személye felhasználói profilja ezekből az adatokból nem következtethető ki. Oldalaink használói így teljesen névtelen maradnak.
  • A személyes adatok feldolgozásaSzemélyes adatokat megrendelésnél és hírlevél feliratkozáskor kérünk. Csupán ezekben az esetekben dolgozunk fel személyes adatokat.
 2. A személyes adatok bekérésének célja
  Személyes adatokat a látogatók azonosításához kérünk a megrendelés lebonyolításához. A hírlevelünkre való feliratkozáskor megadott adatokat hírlevél listánkon, rendszerünkben rögzítjük.
 3. Személyes adatok bekérésenek ideje
  Személyes adatokat a megrendeléskor, valamint a hírlevélre való feliratkozáskor rögzítünk. Ezeken kívül a látogatóink teljesen névtelenül tekinthetik át szolgáltatásainkat
 4. Hozzáférés a személyes adatokhoz
  A látogatók által megadott személyes adatokhoz akkor férnek hozzá munkatársaink, amikor a látogatók ügyét dolgozzák fel. A személyes adatok kezelése kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez lehetséges, a titoktartási kötelezettség a tevékenység befejezte után is megmarad. Munkatársaink az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzatokat ismerik, illetve titoktartási kötelezettségük van, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel.
 5. A felhasználók jogai személyes adataik esetén
  Kiemeljük az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogokat, különös tekintettel:

  • Tájékozódási jogAz Adatvédelmi Törvény értelmében jogában áll az általunk rögzített adatairól felvilágosítást kérni.
  • Ellenvetési jogAz Adatvédelmi Törvény értelmében nem megengedett adatok törlésére/korlátozására jogosult, valamint a helytelen adatok helyesbítésére is lehetőség ven. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és a könyvelési adatokat.
  • Helyesbítés, törlés, korlátozásAz Adatvédelmi Törvény értelmében a felhasználónak jogában áll korlátozni adatainak hozzáférhetőségét reklám, piac- vagy közvélemény kutatás célokra.
 6. Az Adatvédelmi Törvény és más idevonatkozó jogi szabályzók betartása
  Biztosítjuk látogatóinkat, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megtesszük a szükséges technikai és szervezeti lépéseket a személyes adatok védelmére.
 7. Kapcsolat
  Amennyiben kérdése lenne a Varga & Family Kft. adatvédelmi szabályzatával kapcsolatban, kérjük forduljon bizalommal adatvédelemmel megbízott munkatársunkhoz, aki felvetései vagy panasza esetén rendelkezésére áll.

  Varga & Family Kft.
  H-8749 Zalakaros, Üdülő sor 4.
  Telefon: +36 (93) 340 205
  info@belenushotel.hu

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely