Miért foglaljon direktben?

  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • 1000Ft kedvezmény a masszázsok árából(szabad kapacitás függvényében, a hétköznapi kedvezményes csomagok kivételével)
  • Korai be- és kései kijelentkezés lehetősége

Lemondási feltételek

Foglalásától számítva a lemondási feltételek és hotelszabályok az alábbiak szerint automatikusan életbe lépnek valamint foglalása visszaigazolásában is feltüntetésre kerülnek.

Amennyiben állami szervezet vagy hatóság adott időszakokra a szabad mozgást, utazást korlátozó intézkedéseket hoz, úgy a visszaigazolásainkban közölt lemondási feltételek érvényüket vesztik. A mindkét félre vonatkozó „vis maior” helyzet miatt a foglalások térítésmentesen törölhetők, a befizetett előlegek visszautalásra kerülnek.

Lemondási feltételeink:

  1. az érkezést megelőző 15 napon túl fizetési kötelezettség nélkül
  2. az érkezést megelőző 14-1 nap között a fizetendő összeg 50 %-a
  3. a lemondás elmaradása illetve no show esetén a fizetendő összeg 100 %-a

Lemondást csak írásos formában áll módunkban elfogadni.

Külföldi lakcímre bejelentett vagy egyéb fizetési garanciával nem rendelkező vendégek esetében a szálloda előleget kérhet.

A szoba és a megrendelt csomagokhoz tartozó egyéb szolgáltatások az érkezés napján 14 órától, a távozás napján 10 óráig vehetők igénybe. Korai érkezés (reggel 9 órától) és/vagy késői távozás (délután 18 óráig) alkalmanként 5 000 Ft /szoba felár megfizetése esetén lehetséges. Korai érkezés és/vagy késői elutazás esetén felszámított díj tartalmazza a szoba használaton felül a wellness részleg használatát, egyéb más szolgáltatást nem.

Végül közöljük, hogy a Ptk. 213. § (1) bekezdés alapján az interneten, sajtóban, árlistákon közzétett, illetve telefonon adott ajánlatunkra írásban vagy e-mailen küldött, illetve telefonon adott megrendelése vagy szobafoglalása ajánlatunk elfogadásának minősül. A megrendelés, illetve foglalás Belenus Thermalhotelhez történő érkezésével és elfogadásával létrejött a szobafoglalási szerződés Megrendelő és az üzemeltető Kft. között, amely szolgáltatási-ellenszolgáltatási jogviszony feltételeit a megrendelés ezen visszaigazolása tartalmazza. Ezen visszaigazolás Megrendelőhöz történő megérkezésétől számított 24 órán belül a szobafoglalással kapcsolatos, írásban bejelentett kifogás a szobafoglalási szerződést felbontja.

A Megrendelő által megadott kapcsolati email címre küldött visszaigazolás sikeres elküldése (azaz a Megrendelő levelező kiszolgálója által befogadottként nyugtázott levél) egyben a visszaigazolás automatikus kézbesítését is jelenti, így a levelező-rendszer bárminemű hibájára való hivatkozás nem jelent felmentést a bánatpénz fizetési kötelezettség alól.

A megrendelő jogosult ezen szobafoglalási szerződéstől elállni a Ptk. 320. § alapján a hotelnek írásban küldött lemondó nyilatkozattal, a Társaság részére bánatpénz fizetése ellenében. Az elállás a szobafoglalási szerződést felbontja. Az írásba foglalt lemondás elküldését a Megrendelőnek kell bizonyítania.

Az itt külön nem szabályozott kérdésekben a Ptk. illetve a szolgáltató ÁSZF rendelkezéseit kell alkalmazni.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek