Egy „isteni” hely...

Tavaszi belenus feltöltődés

10%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Tavaszi belenus feltöltődés

Ajánlatok

Aktuális akciós ajánlatok

Aktuális akciós ajánlatok

Nézze meg szezonális akciós ajánlatainkat és válasszon kedvére valót! Minden szezonban új kedvezményekkel és izgalmas csomagokkal készülünk, hogy pihenése mindig különleges legyen.

Aktuális akciós ajánlatok
Ünnepi ajánlatok

Ünnepi ajánlatok

Fedezze fel ünnepi ajánlatainkat és élvezze a felejthetetlen pillanatokat a Belenusban! Különleges programokkal és exkluzív szolgáltatásokkal várjuk, hogy az ünnepek igazán emlékezetessé váljanak.

Ünnepi ajánlatok
Állandó éves ajánlatok

Állandó éves ajánlatok

Egész évben elérhető ajánlatainkkal biztosítjuk, hogy bármikor találjon kedvező lehetőséget a Belenusban. Böngésszen állandó ajánlataink között és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Állandó éves ajánlatok
Last minute ajánlatok

Last minute ajánlatok

Ne hagyja ki szuper kedvezményes Last Minute ajánlatainkat! Foglaljon gyorsan és élvezze a Belenus pihenést extra kedvezményekkel. Ezek az ajánlatok csak rövid ideig érhetők el, így érdemes sietni!

Last minute ajánlatok

Vendégeink írták

Nem véletlenül járunk több mint 10 éve a szállodába. Nincs olyan kérés, amit nem oldanának meg. Barátságos környezet, figyelmes személyzet, családias hangulat, kényelmes, tiszta szobák, tolongástól mentes, pihenésre, felüdülésre alkalmas wellness.

Baan Ildikó

Járjuk a világot Perutól Nepálig, két helyre térünk vissza rendszeresen: Belenus, és Maldiv szigetek. Jó salakos teniszpálya, verhetetlen ételek, nagyszerű vendéglátás.

S. Henriett és L. Jenő

A szolgáltatás színvonala kiváló volt, amelyet négy napon keresztül kaptunk. A hotel munkatársai kiemelten udvariasak voltak, a szoba tiszta és kényelmes volt, az étteremben finom ételeket kóstolhattunk, és a wellness részleg nagyon pihentető volt.

Horváth István

Már másodjára tértünk vissza a Belenus hotelbe, és ismét nem csalódtunk! Egy nagyon családias hangulatú, barátságos, hangulatos hotel, szuper kis wellness részleggel, ami egy hétvégi pihenést tökéletesen megkoronáz, illetve remek ételekkel minden étkezésre.

Fejes Flóra

Harmadszor pihentünk a Belenus Hotelben, és ismét nem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, szép hotel. Kiváló személyzet, akik figyelnek a vendég kívánságára. Az ételek finomak és változatosak, a felszolgálók nagyon figyelmesek, gyorsak.

Szabó Kálmán
További vélemények Értékelek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk aktuális akciós ajánlatainkról!