Egy „isteni” hely...

Tavaszi belenus feltöltődés

10%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Tavaszi belenus feltöltődés

Zalakaros

Fedezze fel Zalakarost!

Zalakaros és környéke számos látnivalót és programlehetőséget kínál. Kiránduljon a környező természetvédelmi területeken, fedezze fel a helyi borászatokat, vagy látogasson el a híres Zalakarosi Fürdőbe.

Zalakaros

A fürdő

Generációk óta a családok kedvelt fürdője. Kisgyerekre, nagygyerekre, szülőkre, nagyszülőkre is ezernyi élmény vár! Izgalmas vízi kalandok, szélsebes csúszdázás, frissítő-nyugtató-gyógyító kezelések és gyógyvize éltető ereje – egy helyen az aktív kikapcsolódás és a nyugalom szigete.

Szállodánkban Zalakarosi Fürdő belépőjegy vásárolható. A napi jegy az egyszeri ki- belépési lehetőségen felül további egy napközbeni ki- és belépési lehetőségre jogosít. További információ szállodánk recepcióján kérhető.

 

Jegytípusok Kiemelt időszakon kívüli időszakokban Kiemelt időszakokban
Péntek, szombat vasárnap, hosszú hétvégék, tanévközi szünetek
Felnőtt 6 300 Ft 6 900 Ft
Diák 5 400 Ft 5 900 Ft
Nyugdíjas* 5 400 Ft
Gyermek 3 000 Ft 3 500 Ft

* Nyugdíjas jegy: ONYF igazolvánnyal rendelkezők részére
Érvényesség: 2023.12.22 – visszavonásig

Szabadidő

A városnak minden természeti és infrastrukturális adottsága megvan ahhoz, hogy vendégei pihenését maximálisan kiszolgálja. A közelben található csodálatos Kis-Balatoni természetvédelmi körzet, a bivalyrezervátum és a 20-25 km-re fekvő Balaton strandjai is várják az ide látogató vendégeket.

Mindezek mellett a város által rendezett szabadtéri folklór, térzene, színvonalas színpadi előadás is társul. Az évente több alkalommal megrendezésre kerülő sör-, bor- és kannavirágfesztivál hangulata többezer embert vonz városunkba. Kúltúrális rendezvények, mint például utcabál, operettest, koncertek is gyakran színesítik az idelátogatók estéit.

Vendégeink írták

Harmadszor pihentünk a Belenus Hotelben, és ismét nem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, szép hotel. Kiváló személyzet, akik figyelnek a vendég kívánságára. Az ételek finomak és változatosak, a felszolgálók nagyon figyelmesek, gyorsak.

Szabó Kálmán

Már másodjára tértünk vissza a Belenus hotelbe, és ismét nem csalódtunk! Egy nagyon családias hangulatú, barátságos, hangulatos hotel, szuper kis wellness részleggel, ami egy hétvégi pihenést tökéletesen megkoronáz, illetve remek ételekkel minden étkezésre.

Fejes Flóra

A szolgáltatás színvonala kiváló volt, amelyet négy napon keresztül kaptunk. A hotel munkatársai kiemelten udvariasak voltak, a szoba tiszta és kényelmes volt, az étteremben finom ételeket kóstolhattunk, és a wellness részleg nagyon pihentető volt.

Horváth István

Nem véletlenül járunk több mint 10 éve a szállodába. Nincs olyan kérés, amit nem oldanának meg. Barátságos környezet, figyelmes személyzet, családias hangulat, kényelmes, tiszta szobák, tolongástól mentes, pihenésre, felüdülésre alkalmas wellness.

Baan Ildikó

Legalább tizedjére voltunk a szállodában! Minden nyár elején és november végén megyünk! Nagyon szeretjük, a pincérek már ismerősként üdvözölnek, mindenkihez van pár kedves szavuk!

Várnagyné Horváth Loretta
További vélemények Értékelek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk aktuális akciós ajánlatainkról!