Egy „isteni” hely...

Tavaszi belenus feltöltődés

10%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Tavaszi belenus feltöltődés

Zalakaros

Fedezze fel Zalakarost!

Zalakaros és környéke számos látnivalót és programlehetőséget kínál. Kiránduljon a környező természetvédelmi területeken, fedezze fel a helyi borászatokat, vagy látogasson el a híres Zalakarosi Fürdőbe.

Zalakaros

A fürdő

Generációk óta a családok kedvelt fürdője. Kisgyerekre, nagygyerekre, szülőkre, nagyszülőkre is ezernyi élmény vár! Izgalmas vízi kalandok, szélsebes csúszdázás, frissítő-nyugtató-gyógyító kezelések és gyógyvize éltető ereje – egy helyen az aktív kikapcsolódás és a nyugalom szigete.

Szállodánkban Zalakarosi Fürdő belépőjegy vásárolható. A napi jegy az egyszeri ki- belépési lehetőségen felül további egy napközbeni ki- és belépési lehetőségre jogosít. További információ szállodánk recepcióján kérhető.

 

Jegytípusok Kiemelt időszakon kívüli időszakokban Kiemelt időszakokban
Péntek, szombat vasárnap, hosszú hétvégék, tanévközi szünetek
Felnőtt 6 300 Ft 6 900 Ft
Diák 5 400 Ft 5 900 Ft
Nyugdíjas* 5 400 Ft
Gyermek 3 000 Ft 3 500 Ft

* Nyugdíjas jegy: ONYF igazolvánnyal rendelkezők részére
Érvényesség: 2023.12.22 – visszavonásig

Szabadidő

A városnak minden természeti és infrastrukturális adottsága megvan ahhoz, hogy vendégei pihenését maximálisan kiszolgálja. A közelben található csodálatos Kis-Balatoni természetvédelmi körzet, a bivalyrezervátum és a 20-25 km-re fekvő Balaton strandjai is várják az ide látogató vendégeket.

Mindezek mellett a város által rendezett szabadtéri folklór, térzene, színvonalas színpadi előadás is társul. Az évente több alkalommal megrendezésre kerülő sör-, bor- és kannavirágfesztivál hangulata többezer embert vonz városunkba. Kúltúrális rendezvények, mint például utcabál, operettest, koncertek is gyakran színesítik az idelátogatók estéit.

Vendégeink írták

Legalább tizedjére voltunk a szállodában! Minden nyár elején és november végén megyünk! Nagyon szeretjük, a pincérek már ismerősként üdvözölnek, mindenkihez van pár kedves szavuk!

Várnagyné Horváth Loretta

Járjuk a világot Perutól Nepálig, két helyre térünk vissza rendszeresen: Belenus, és Maldiv szigetek. Jó salakos teniszpálya, verhetetlen ételek, nagyszerű vendéglátás.

S. Henriett és L. Jenő

Már másodjára tértünk vissza a Belenus hotelbe, és ismét nem csalódtunk! Egy nagyon családias hangulatú, barátságos, hangulatos hotel, szuper kis wellness részleggel, ami egy hétvégi pihenést tökéletesen megkoronáz, illetve remek ételekkel minden étkezésre.

Fejes Flóra

Harmadszor pihentünk a Belenus Hotelben, és ismét nem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, szép hotel. Kiváló személyzet, akik figyelnek a vendég kívánságára. Az ételek finomak és változatosak, a felszolgálók nagyon figyelmesek, gyorsak.

Szabó Kálmán

Nem véletlenül járunk több mint 10 éve a szállodába. Nincs olyan kérés, amit nem oldanának meg. Barátságos környezet, figyelmes személyzet, családias hangulat, kényelmes, tiszta szobák, tolongástól mentes, pihenésre, felüdülésre alkalmas wellness.

Baan Ildikó
További vélemények Értékelek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk aktuális akciós ajánlatainkról!