Egy „isteni” hely...

Tavaszi belenus feltöltődés

10%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Tavaszi belenus feltöltődés

Parkolás

Parkolási díjak:

  1. személygépkocsi, motorkerékpár 1 000 Ft /éj
  2. autóbusz 3 000 Ft /éj
  • A parkoló használatakor kérjük a helyszínen kifüggesztett útmutatók szerint eljárni.
  • A szálloda parkolója sompóval zárt és térfigyelő kamerákkal folyamatosan megfigyelt.
  • A rögzített felvételeket 72 órán keresztül tároljuk, azt követően automatikusan törlődnek.
  • Hivatalos eljárásban, vizsgálat vagy nyomozás során a rögzített képanyag megtekintése, kiadása csak a fenti időtartamon belül igényelhető.
  • A parkolóban elhelyezett autókért, a bennük keletkezett esetleges károkért anyagi felelősséget nem vállalunk.
  • Amennyiben Önnek mozgássérült parkolókártyája van,úgy felhívjuk figyelmét,hogy a közterületeken alkalmazott kedvezmény a Belenus Thermalhotel parkolójára nem vonatkozik.

Elektromos autótöltő

A környezettudatosság rendkívül fontos számunkra, ezért szállodánk parkolójában elektromos autótöltő állomást alakítottunk ki. Elektromos autóval érkező vendégeink részére legalább 2 éjszaka tartózkodás esetén, egyszeri térítésmentes töltést biztosítunk. Többszöri töltés térítés ellenében vehető igénybe, melynek költségéről recepciónkon adunk tájékoztatást.

Vendégeink írták

Harmadszor pihentünk a Belenus Hotelben, és ismét nem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, szép hotel. Kiváló személyzet, akik figyelnek a vendég kívánságára. Az ételek finomak és változatosak, a felszolgálók nagyon figyelmesek, gyorsak.

Szabó Kálmán

A szolgáltatás színvonala kiváló volt, amelyet négy napon keresztül kaptunk. A hotel munkatársai kiemelten udvariasak voltak, a szoba tiszta és kényelmes volt, az étteremben finom ételeket kóstolhattunk, és a wellness részleg nagyon pihentető volt.

Horváth István

Az egyik legjobb szálloda, ahol utazásaink során megszálltunk ( világviszonylatban!!!) Tiszta, tágas szoba ( szuperior), szuper a wellnes részleg (mi át sem mentünk a nagy fürdőbe), a reggelinél és vacsoránál bőséges a választék, az ételek nagyon nagyon ízletesek.

Glück-Molnár Marianna

Járjuk a világot Perutól Nepálig, két helyre térünk vissza rendszeresen: Belenus, és Maldiv szigetek. Jó salakos teniszpálya, verhetetlen ételek, nagyszerű vendéglátás.

S. Henriett és L. Jenő

Már másodjára tértünk vissza a Belenus hotelbe, és ismét nem csalódtunk! Egy nagyon családias hangulatú, barátságos, hangulatos hotel, szuper kis wellness részleggel, ami egy hétvégi pihenést tökéletesen megkoronáz, illetve remek ételekkel minden étkezésre.

Fejes Flóra
További vélemények Értékelek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk aktuális akciós ajánlatainkról!