Egy „isteni” hely...

Tavaszi belenus feltöltődés

10%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Tavaszi belenus feltöltődés

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban néhány gyakran felmerülő kérdés kapcsán szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani a pihenésükhöz kapcsolódó felkészülésük érdekében. Reméljük, hogy hasznosítani tudják ezeket az előkészületek során.

Korai érkezés / késői távozás

A szoba és a megrendelt csomagokhoz tartozó egyéb szolgáltatások az érkezés napján 14 órától, a távozás napján 10 óráig vehetők igénybe. Korai érkezés (reggel 9 órától) és/vagy késői távozás (délután 18 óráig) alkalmanként 9 000 Ft / szoba felár megfizetése esetén lehetséges. Korai érkezés és/vagy késői elutazás esetén felszámított díj tartalmazza a szoba használatot és/vagy a wellness részleg használatát, egyéb más szolgáltatást nem. Ezeket csak opcionálisan tudják foglalni a szabad kapacitások függvényében, a lehetőségről érkezés előtt 2-3 nappal tud érdeklődni.

A Vendég a szállodai szobát az érkezés napján 14:00 órától foglalhatja el (Check in), és az utolsó tartózkodási napon délelőtt 10:00 óráig köteles elhagyni (Check out). A szálloda a megrendelt szobát az érkezés napján 18:00 óráig garantáltan fenntartja a vendég részére, az ennél későbbi érkezést kérjük előre jelezni. Előzetes jelzés hiányában ezen időpontot követően a szálloda jogosult a szobát értékesíteni más részére.

Törzsvendég kedvezmények

Visszatérő vendégeink számára nyújtott árkedvezmények a Belenus Hűségprogramhoz történő csatlakozással érhetők el.

Vendéglátás

Szállodánk vendéglátó egysége 07-22 óra, hétvégén 7-23 óra között üzemel, italfogyasztásaikat a szobakártyájuk segítségével tudják közvetlenül számlájukra terheltetni és távozáskor egy összegben fizetni.

Étkezések

Az éttermünkben minden szoba számára a foglalt létszámnak megfelelő saját asztalt biztosítunk, így az étkezéseknél nem kell a férőhelyek miatt aggódni vagy sietni, asztalukat más nem foglalja el. Kisebb gyermekkel érkező vendégeink részére kérésre etetőszéket, a szobába pedig kiságyat, fürdetőkádat, vízforralót tudunk biztosítani.

Étkezések időponjai

Reggeli 7:30-11 óra (I. turnus: 7.30-9.15, II. turnus: 9.15-11.00), ebéd 13-15 óra, vacsora 17:45-20:45 (I. turnus: 17.45-19.15, II. turnus: 19.15.20.45) óra között vehető igénybe. A büféasztalok ételeinek utántöltése folyamatos, a később érkező vendégek is megfelelő választékot találnak. Az étkezések kényelmes befejezése érdekében javasoljuk, hogy a zárás előtt legkésőbb 1 órával szíveskedjenek asztalukat elfoglalni.

All inclusive fogyasztások

A teljes ellátást biztosító ALL INCLUSIVE szolgáltatást igénybe vevő vendégeink figyelmét felhívjuk az ehhez kapcsolódó alábbi szabályokra:

Wellness

Wellness részlegünk szolgáltatásai 08-21 óra között vehetők igénybe. Minden automatikusan gombnyomással indítható (finn szauna, infra szauna, gőzbarlang, trópusi zuhany, vízi élményelemek a belső medencében), várakozni semmire nem kell. A szobába bekészített barna színű törölközők a wellness részlegen használhatók.

Egyéb szolgáltatások

A szobákban digitális információs mappa található, amely betűrendben ad tájékoztatást ad a különböző, térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról. Az előre megrendelt szolgáltatások (manikűr, pedikűr, kozmetikai kezelés, masszázs, stb.) igénybe vételének időpontját a recepció ütemezi, konkrét időpont előfoglalása nem lehetséges.

Parkolás

Szállodánk sorompóval zárt, kamerával megfigyelt saját parkolóval rendelkezik. Amennyiben gépkocsival érkezik, úgy 06-22 óra között szabadon közlekedhet, a sorompó a behajtási szándékot érzékelve nyílik, ezen időszakon kívül a szobakártya segítségével tud a szálloda területére behajtani.

Klíma használat

Minden szobánk egyedi klímával felszerelt, amely az időjárás függvényében akár egyes napokra is igénybe vehető. Ennek használata térítésmentes, a szobaár tartalmazza. Távkapcsoló a recepción igényelhető.

Házi kedvencek

Szállodánkban házi kedvencekkel érkező vendégeket is szívesen látunk. A szállodába kistestű házi kedvencek (kutya – max. 20 kg-ig, madár, maximum a szobában tartózkodó személyek számával azonos számban) is hozhatók térítés ellenében – kivételt képeznek a macska-félék -, melyek a vendég szobájában és a szálloda parkjában tarthatók, az étterembe illetve más zárt légterű közösségi helyiségbe nem vihetők, ellátásukról tulajdonosuk gondoskodik és vállal értük felelősséget. A felsoroltaktól eltérő fajú és fajtájú állatok esetén kérje előzetesen a szálloda hozzájárulását.

Dohányzás

A szálloda területén dohányzás csak a kijelölt dohányzóhelyeken, szabad téren engedélyezett, zárt helyiségekben NEM Minden szobához erkély tartozik, az erkélyeken kerti bútor található bekészített hamutartóval.

 

Bízunk benne, hogy a leírtak hasznos információnak bizonyulnak az Önök számára. Ha bármilyen további kérdés merülne fel, úgy készséggel állunk rendelkezésükre a nap 24 órájában elérhetőségeink bármelyikén.

Szeretettel várjuk Önöket szállodánkban és előre is kellemes pihenést kívánunk!

Vendégeink írták

Járjuk a világot Perutól Nepálig, két helyre térünk vissza rendszeresen: Belenus, és Maldiv szigetek. Jó salakos teniszpálya, verhetetlen ételek, nagyszerű vendéglátás.

S. Henriett és L. Jenő

A szolgáltatás színvonala kiváló volt, amelyet négy napon keresztül kaptunk. A hotel munkatársai kiemelten udvariasak voltak, a szoba tiszta és kényelmes volt, az étteremben finom ételeket kóstolhattunk, és a wellness részleg nagyon pihentető volt.

Horváth István

Az egyik legjobb szálloda, ahol utazásaink során megszálltunk ( világviszonylatban!!!) Tiszta, tágas szoba ( szuperior), szuper a wellnes részleg (mi át sem mentünk a nagy fürdőbe), a reggelinél és vacsoránál bőséges a választék, az ételek nagyon nagyon ízletesek.

Glück-Molnár Marianna

Harmadszor pihentünk a Belenus Hotelben, és ismét nem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, szép hotel. Kiváló személyzet, akik figyelnek a vendég kívánságára. Az ételek finomak és változatosak, a felszolgálók nagyon figyelmesek, gyorsak.

Szabó Kálmán

Nem véletlenül járunk több mint 10 éve a szállodába. Nincs olyan kérés, amit nem oldanának meg. Barátságos környezet, figyelmes személyzet, családias hangulat, kényelmes, tiszta szobák, tolongástól mentes, pihenésre, felüdülésre alkalmas wellness.

Baan Ildikó
További vélemények Értékelek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk aktuális akciós ajánlatainkról!