Miért foglaljon direktben?

 • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
 • Welcome Drink érkezéskor
 • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
 • Masszázs kedvezmény
 • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
 • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
 • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban néhány gyakran felmerülő kérdés kapcsán szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani a pihenésükhöz kapcsolódó felkészülésük érdekében. Reméljük, hogy hasznosítani tudják ezeket az előkészületek során.

Korai érkezés / késői távozás

A szoba és a megrendelt csomagokhoz tartozó egyéb szolgáltatások az érkezés napján 14 órától, a távozás napján 10 óráig vehetők igénybe. Korai érkezés (reggel 9 órától) és/vagy késői távozás (délután 18 óráig) alkalmanként 9 000 Ft / szoba felár megfizetése esetén lehetséges. Korai érkezés és/vagy késői elutazás esetén felszámított díj tartalmazza a szoba használatot és/vagy a wellness részleg használatát, egyéb más szolgáltatást nem. Ezeket csak opcionálisan tudják foglalni a szabad kapacitások függvényében, a lehetőségről érkezés előtt 2-3 nappal tud érdeklődni.

A Vendég a szállodai szobát az érkezés napján 14:00 órától foglalhatja el (Check in), és az utolsó tartózkodási napon délelőtt 10:00 óráig köteles elhagyni (Check out). A szálloda a megrendelt szobát az érkezés napján 18:00 óráig garantáltan fenntartja a vendég részére, az ennél későbbi érkezést kérjük előre jelezni. Előzetes jelzés hiányában ezen időpontot követően a szálloda jogosult a szobát értékesíteni más részére.

Törzsvendég kedvezmények

Visszatérő vendégeink számára nyújtott árkedvezmények a Belenus Hűségprogramhoz történő csatlakozással érhetők el.

Vendéglátás

Szállodánk vendéglátó egysége 07-22 óra, hétvégén 7-23 óra között üzemel, italfogyasztásaikat a szobakártyájuk segítségével tudják közvetlenül számlájukra terheltetni és távozáskor egy összegben fizetni.

Étkezések

Az éttermünkben minden szoba számára a foglalt létszámnak megfelelő saját asztalt biztosítunk, így az étkezéseknél nem kell a férőhelyek miatt aggódni vagy sietni, asztalukat más nem foglalja el. Kisebb gyermekkel érkező vendégeink részére kérésre etetőszéket, a szobába pedig kiságyat, fürdetőkádat, vízforralót tudunk biztosítani.

Étkezések időponjai

Reggeli 7,30-11 óra, ebéd 13-15 óra, vacsora 17,45-20,45 óra között vehető igénybe. A büféasztalok ételeinek utántöltése folyamatos, a később érkező vendégek is megfelelő választékot találnak. Az étkezések kényelmes befejezése érdekében javasoljuk, hogy a zárás előtt legkésőbb 1 órával szíveskedjenek asztalukat elfoglalni.

All inclusive fogyasztások

A teljes ellátást biztosító ALL INCLUSIVE szolgáltatást igénybe vevő vendégeink figyelmét felhívjuk az ehhez kapcsolódó alábbi szabályokra:

 • A csomag keretében rendelt italok fogyasztása csak az étteremben, teraszon, a lobby-bárban és a játékteremben 9 – 21 óra között biztosított, a szobákba, a wellness részlegbe illetve épületen kívülre nem vihetők. A fenti időszakon kívül csak térítés ellenében rendelhető ital.
 • Alkalmanként és személyenként egyszerre két ital rendelhető, a rendelések gyakorisága napközben nem korlátozott.
 • A főétkezések formája a létszámtól függő, 15 fő felett büféasztalos, alacsonyabb vendégszám esetén a’ la carte választással történik
 • Speciális étkezési igény (diéta, ételallergia, stb) vagy a büféasztal választékán kívüli rendelés esetén a kért ételeket felár ellenében tudjuk biztosítani
 • A szobai minibár tartalma nem tartozik a csomag térítésmentes fogyasztásai közé

Wellness

Wellness részlegünk szolgáltatásai 08-21 óra között vehetők igénybe. Minden automatikusan gombnyomással indítható (finn szauna, infra szauna, gőzbarlang, trópusi zuhany, vízi élményelemek a belső medencében), várakozni semmire nem kell. A használat során kérjük figyelembe venni, hogy a wellness részlegen az általunk bekészített szobai frottír törölközők NEM használhatók, így célszerű személyenként egy sajátot is magukkal hozni vagy érkezéskor a recepción külön szaunatörölközőt igényelni.

Egyéb szolgáltatások

A szobákban információs mappa található, amely betűrendben ad tájékoztatást ad a különböző, térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról. Az előre megrendelt szolgáltatások (manikűr, pedikűr, kozmetikai kezelés, masszázs, stb.) igénybe vételének időpontját a recepció ütemezi, konkrét időpont előfoglalása nem lehetséges.

Parkolás

Szállodánk sorompóval zárt, kamerával megfigyelt saját parkolóval rendelkezik. Amennyiben gépkocsival érkezik, úgy 06-22 óra között szabadon közlekedhet, a sorompó a behajtási szándékot érzékelve nyílik, ezen időszakon kívül a szobakártya segítségével tud a szálloda területére behajtani.

Klíma használat

Minden szobánk egyedi klímával felszerelt, amely az időjárás függvényében akár egyes napokra is igénybe vehető. Ennek használata térítésmentes, a szobaár tartalmazza. Távkapcsoló a recepción igényelhető.

Házi kedvencek

Szállodánkban házi kedvencekkel érkező vendégeket is szívesen látunk. A szállodába kistestű házi kedvencek (kutya – max. 20 kg-ig, madár, maximum a szobában tartózkodó személyek számával azonos számban) is hozhatók térítés ellenében – kivételt képeznek a macska-félék -, melyek a vendég szobájában és a szálloda parkjában tarthatók, az étterembe illetve más zárt légterű közösségi helyiségbe nem vihetők, ellátásukról tulajdonosuk gondoskodik és vállal értük felelősséget. A felsoroltaktól eltérő fajú és fajtájú állatok esetén kérje előzetesen a szálloda hozzájárulását.

Dohányzás

A szálloda területén dohányzás csak a kijelölt dohányzóhelyeken, szabad téren engedélyezett, zárt helyiségekben NEM Minden szobához erkély tartozik, az erkélyeken kerti bútor található bekészített hamutartóval.

 

Bízunk benne, hogy a leírtak hasznos információnak bizonyulnak az Önök számára. Ha bármilyen további kérdés merülne fel, úgy készséggel állunk rendelkezésükre a nap 24 órájában elérhetőségeink bármelyikén.

Szeretettel várjuk Önöket szállodánkban és előre is kellemes pihenést kívánunk!

 

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek