Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Tájékoztató az átmeneti üzemszünetről

Kedves Vendégeink,

Nem volt könnyű, sőt mondhatjuk azt, hogy nagyon nehéz volt ezt a levelet megírni, de felelősségünk teljes tudatában, valamint az önök és munkatársaink egészsége érdekében meg kellett hoznunk a döntést:

Szállodánkban a koronavírus járvány miatt 2020. márc. 20-tól határozatlan ideig üzemszünet van, így nem fogadunk vendégeket.
Az újra nyitás időpontját (terveink szerint május 22.) a mindenkori külső körülmények és hatósági intézkedések függvényében állapítjuk meg, melyről időben tájékoztatást fogunk adni, bármilyen változásról is legyen szó.

A „kényszerpihenő” alatt weboldalunk a zárva tartás ideje alatt is zavartalanul üzemel, valamint Facebook oldalunkon is jelen leszünk, hogy segítsük egymást ebben a mindenki számára nehéz időben. Viszont most azt kérjük Önöktől, hogy maradjanak otthon, ha tehetik, hogy mihamarabb véget érjen a válság és Önök újra együtt tölthessék szabadidejüket családjaikkal és barátaikkal, programokat szervezhessenek, közös élményeket gyűjthessenek.

De addig is szabad tervezgetni, álmodozni és ajánlatot kérni vagy foglalni egy későbbi időpontra, legyen szó nyárról, őszről vagy télről. Kollégáinkra minden kérdésben számíthatnak, akik hétfőtől péntekig várják hívásaikat.

Kérdezzenek, mi válaszolunk, beszélgessünk és merjünk együtt a nyaralásról beszélni.

Mert tudjuk és hisszük, hogy 2020-ban lesz még nyár a Belenusban!
Bízunk abban hogy ez a nem tervezett pihenés és közös felelősségvállalás is hozzájárul majd a rendkívüli helyzet mielőbbi megszüntetéséhez.

Köszönjük szíves megértésüket és a mielőbbi viszontlátás reményében mindenkinek jó egészséget kívánunk.

Vigyázzanak magukra és családtagjaikra!

 

Üdvözlettel:
Varga Zoltán ügyvezető igazgató
és a Belenus Thermalhotel***superior dolgozói

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek