Last minute ajánlatok

Ön is azon emberek táborába tartozik, akik már hónapokkal korábban tervezgetik, hogy hol és miként tölthetik majd a szabadságukat? Akik jó előre lefoglalják a szállásukat is, remélve, hogy nem jön közbe semmi, és zavartalanul tölthetik majd el a pihenésüket? Vagy inkább azok táborát erősíti, akik a spontaneitásra esküsznek, szinte vadásszák, böngészik a last minute ajánlatokat és lecsapnak a számukra megfelelőre? Ha Ön is ez utóbbi csoportba tartozik, akkor egészen biztosan jó helyen jár! Szuper kedvezményes Last Minute ajánlataink közül bátran válogathat.

Legyen Öné egy szuper kedvezményes Last Minute Belenus pihenés!

A vendégfogadással kapcsolatos aktuális információkról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat: Vendégfogadási szabályzat

KATTINTSON AZ ÁRKALKULÁCIÓRA

Ajánlatunk kizárólag direktben, szállodánk weboldalán keresztül foglalható és foglaltság függvényében került kialakításra visszavonásig. A foglalás NEM LEMONDHATÓ és az értéke vissza nem térítendő. Az ellenértéket kérjük hitelkártyával vagy 3 napon belül átutalással rendezni, ennek elmaradása esetén a foglalást lemondottnak tekintjük.

Kedvezményes ajánlatunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: szállás bőséges büféreggelivel (7:30 – 11:00) és büfévacsorával (17:45 – 20:45). Vendéglétszámtól függően a vacsora ideje alatt alkalomszerűen élőzene is hozzájárul a kellemes hangulathoz. (többnyire a hétvégéken) Fürdőköpeny, több funkciós belső fedett élménymedence (35 °C), külső termálvizes medence (33 °C), infraszauna, gőzbarlang, finn szauna, fűtött pihenő padok, kneipp pad, trópusi élményzuhany, szauna dézsa zuhany], wifi kapcsolat a szobákban és az egész hotel területén belül, ÁFA.

Gyermekkedvezmény: az életkorhoz kötött kedvezmény csak legalább 2 fő teljes árat fizető vendég mellett, pótágyas elhelyezés esetén vehető igénybe, melynek mértéke 0-1,99 éves korig a szülővel egy szobában lakó azonos számú vagy kevesebb gyermek szállása és étkezése ingyenes; 2-11,99 éves korig 50% árengedmény a szállásból a szülővel egy szobában lakó azonos számú vagy kevesebb gyermek részére. Fürdőköntöst 12 éves kor felett biztosítunk gyermekek részére.
A kedvezmény az egy szobában lakó, a felnőttekkel azonos számú, de szobánként legfeljebb 2 gyermek után igényelhető.

Parkolási díj: 1 000 Ft /éj/gépkocsi

Idegenforgalmi adó (600 Ft /fő/éj) 18 év felett a helyszínen készpénzben fizetendő.

Foglalási és lemondási feltételek:
Nem lemondható és vissza nem térítendő ajánlat, mely kizárólag a honlapon keresztül leadott online foglaláskor érvényes. Az ár a foglaltság függvényében folyamatosan változik.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek