Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Kányavári sziget

Kányavári sziget – Földi paradicsom

A Kányavári sziget buján zöldellő területe egész évben szabadon látogatható. A Kányavári szigetet a Zala folyó és a Kis-Balaton nyugati víztározója öleli körül, így a kis szigetet egy különleges fahídon közelíthetjük meg, amely mára már a Kis-Balaton jelképévé vált.

Buja zöldellő sziget a Kis-Balaton közepén

A szigeten történő eligazodást a 15 állomásból álló Búbos Vöcsök tanösvény segíti, melynek hossza kb. 1,5 km, így egy óra alatt kényelmesen bejárható. Az itt kihelyezett információs táblák az itt élő madárfajok sokszínű világát mutatják be, de kis szerencsével mi magunk is szemtanúi lehetünk a gazdag madárvilág legpompásabb képviselőivel. A sziget közepén egy fából készült, több szintes madármegfigyelő-állomást találunk, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező tájra, és ha elég szemfülesek vagyunk, akár a vízen úszkáló vagy nádasban rejtőző madarakat is felfedezhetjük a magasból.

A túra végén a gyerekeket egy vadonatúj játszótér várja, ahol a szülők is megpihenhetnek. A szigeten pihenési és tűzrakási lehetőség is van, szalonnasütő helyek, pihenő padok várják a kirándulókat.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek