Miért foglaljon direktben?

  • 5000 Ft extra szállásutalvány(all inclusive ajánlatok foglalása esetén)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm

Játék és Kaland – párban járnak

A történelem lehet játék és kaland is, főleg, ha egy interaktív kiállítás és élménydús helyszín ad otthont ennek a programnak. Tanulj a honfoglaló magyarok szokásairól, nézd meg, hogyan éltek elődeink, majd kalandozz egy igazi farmon, ahol lovagolhatsz, állatokat simogathatsz és megismerheted egy hagyományos gazdaság mindennapjait.

Képzeletbeli időutazás

A 7 Vezér Történelmi Kalandparkban akár egy többgenerációs család mindegy egyes tagja élménydús kikapcsolódáshoz juthat. A helyszínen magyar királyok arcképcsarnoka és a jurta sátrak állandó kiállítása, valamint a térség honfoglaláskori történelme tárul a látogatók szeme elé, akik szórakozva tanulhatnak meg újabb és újabb érdekességeket Magyarországról. Az itt megtekinthető kiállítások a legújabb régészeti és antropológiai kutatásokra támaszkodva, és az elérhető leghitelesebb történelmi forrásokra hivatkozva egy új szemszögből enged betekintést a magyar történelembe.

Életre kel a …..

A Garabonciás Farmon egy XXI. századi parasztgazdaság kel életre, ahol megismerkedhetünk a hagyományos állat- és növénytermesztéssel. Ez a farm nem csupán egy paraszti gazdaság, hanem egy igazi élményhelyszín is, ahol többek közt lovagolni, ekhós szekéren kocsikázni, vadászhintón utazni, sőt, állatokat simogatni is lehet. Kapirgáló tyúkok, csirkék, napozó és boldog malacok, szelíd nyuszik, foltos tehenek, büszke magyar szürke marhák, sajtot adó bárányok és kecskék, önfeledten száguldó lovak várják az idelátogatókat, hogy erre az időre feledtessék a hétköznapok rohanását, és mosolyt csaljanak az arcunkra.

További információk a 7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm weboldalán olvashatók.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek