Miért foglaljon direktben?

  • 5000 Ft extra szállásutalvány
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • 1000 Ft kedvezmény a masszázsok árából(szabad kapacitás függvényében, a hétköznapi kedvezményes csomagok kivételével)
  • Korai be- és kései kijelentkezés lehetősége

Zalakarosi Erdészkilátó

Csodás panoráma – Nézd meg te is!

Mindenkinek, aki imádja a kirándulást és a túrákat, kihagyhatatlan program Zalakaros egyik legkedveltebb látványossága, az Erdészkilátó felkeresése. Tiszta időben meseszép látvány tárul elénk, a 17,5 méter magas kilátószintről  megcsodálhatjuk az erdővel borított domboldalt, a Kis-Balatont és a Balaton-felvidék lenyűgöző panorámáját is. Zalakarosi Parkerdőben, a Csiga-túra tanösvény közvetlen szomszédságában található a 2018-ban átadott, teljes felújításon átesett Erdészkilátó.

Aktív kikapcsolódásért sem kell messze menni – Járd meg te is!

A területen számos sétaútvonal áll a kirándulók rendelkezésére, a kilátó lábánál pedig a Kilátó borozóban is megpihenhetünk. Az erdőben alkalmanként izgalmas sportrendezvényeket is rendeznek, úgy, mint körpályás terepkerékpár versenyt, gyalogtúrákat, valamint családi- és sportnapokat. A hangulatos látogatóhely egyaránt felejthetetlen élményt nyújt felnőtteknek, idősebbeknek, gyerkőcöknek, azaz az egész család számára.

 

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek