Egy „isteni” hely...

Tavaszi belenus feltöltődés

10%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Tavaszi belenus feltöltődés

Nordic Walking

A nordic walking az egyik legnépszerűbb sportnak számít manapság, melynek segítségével kímélő módon, de hatékonyan lehet fejleszteni az erőt és az állóképességet.

Nordic Walking

NORDIC WALKING – Gyalogolj te is az egészségedért!

A nordic walking az egyik legnépszerűbb sportnak számít manapság, melynek segítségével kímélő módon, de hatékonyan lehet fejleszteni az erőt és az állóképességet.

A botos gyaloglásnak is nevezett nordic walking eredetileg a sífutók nyári edzésprogramjaként született meg, később azonban önálló sporttá vált. A nordic walking azonban a hagyományos gyaloglással szemben az izmok 80-90 százalékát megmozgatja. A sétához használt különleges botok leveszik a lábról a terhelés egy részét, a felsőtestre is nyomást helyeznek, így a karok és a hátizmok is mozgásba jönnek. Emellett a botok javítják a stabilitást és az egyensúlyérzetet is. A nordic walking szuper közösségi program, mindemellett kiváló módszer a pluszkilók eltüntetésére, a szív és az erek egészségének megőrzésére és a depresszió, szorongás kezelésére is.

Teszteld állóképességedet és fedezd fel a természet szépségeit!

A Nordic Walking erre egy tökéletes eszköz. A speciális bot és gyaloglótechnika segítségével hatékonyan fejleszthető az állóképesség, az izomerő, az egyensúly és a mozgáskoordináció. Ez az összetett mozgásforma a gyaloglás vagy futás és a sífutás előnyeit egyesíti. A botok segítségével hosszabbakat, nagyobbakat léphetünk, és használatukkal dinamikát adunk a gyaloglásunknak. Az általunk diktált intenzitástól függ, hogy az edzésünk a zsírégetést segíti-e elő, avagy a kondinkat növeli.

Érvek a Nordic Walking mellett:

És nem utolsó sorban, a sportolást a csodálatos környezetben, a gazdag természeti adottságokkal rendelkező zalai erdőben végezhetjük! A természetben végzett mozgás minden érzékszervünkre kitűnő hatással van, így kiegyensúlyozottabbá válunk.

Nordic Walking botok bérelhetők a Zalakarosi Tourinform irodában!

Vendégeink írták

A szolgáltatás színvonala kiváló volt, amelyet négy napon keresztül kaptunk. A hotel munkatársai kiemelten udvariasak voltak, a szoba tiszta és kényelmes volt, az étteremben finom ételeket kóstolhattunk, és a wellness részleg nagyon pihentető volt.

Horváth István

Nem véletlenül járunk több mint 10 éve a szállodába. Nincs olyan kérés, amit nem oldanának meg. Barátságos környezet, figyelmes személyzet, családias hangulat, kényelmes, tiszta szobák, tolongástól mentes, pihenésre, felüdülésre alkalmas wellness.

Baan Ildikó

Legalább tizedjére voltunk a szállodában! Minden nyár elején és november végén megyünk! Nagyon szeretjük, a pincérek már ismerősként üdvözölnek, mindenkihez van pár kedves szavuk!

Várnagyné Horváth Loretta

Járjuk a világot Perutól Nepálig, két helyre térünk vissza rendszeresen: Belenus, és Maldiv szigetek. Jó salakos teniszpálya, verhetetlen ételek, nagyszerű vendéglátás.

S. Henriett és L. Jenő

Harmadszor pihentünk a Belenus Hotelben, és ismét nem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, szép hotel. Kiváló személyzet, akik figyelnek a vendég kívánságára. Az ételek finomak és változatosak, a felszolgálók nagyon figyelmesek, gyorsak.

Szabó Kálmán
További vélemények Értékelek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk aktuális akciós ajánlatainkról!