Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Nordic walking

NORDIC WALKING – Gyalogolj te is az egészségedért!

A nordic walking az egyik legnépszerűbb sportnak számít manapság, melynek segítségével kímélő módon, de hatékonyan lehet fejleszteni az erőt és az állóképességet.

A botos gyaloglásnak is nevezett nordic walking eredetileg a sífutók nyári edzésprogramjaként született meg, később azonban önálló sporttá vált. A nordic walking azonban a hagyományos gyaloglással szemben az izmok 80-90 százalékát megmozgatja. A sétához használt különleges botok leveszik a lábról a terhelés egy részét, a felsőtestre is nyomást helyeznek, így a karok és a hátizmok is mozgásba jönnek. Emellett a botok javítják a stabilitást és az egyensúlyérzetet is. A nordic walking szuper közösségi program, mindemellett kiváló módszer a pluszkilók eltüntetésére, a szív és az erek egészségének megőrzésére és a depresszió, szorongás kezelésére is.

Teszteld állóképességedet és fedezd fel a természet szépségeit!

A Nordic Walking erre egy tökéletes eszköz. A speciális bot és gyaloglótechnika segítségével hatékonyan fejleszthető az állóképesség, az izomerő, az egyensúly és a mozgáskoordináció. Ez az összetett mozgásforma a gyaloglás vagy futás és a sífutás előnyeit egyesíti. A botok segítségével hosszabbakat, nagyobbakat léphetünk, és használatukkal dinamikát adunk a gyaloglásunknak. Az általunk diktált intenzitástól függ, hogy az edzésünk a zsírégetést segíti-e elő, avagy a kondinkat növeli.

Érvek a Nordic Walking mellett:

  • Erősíti az izmokat, oldja az izomfeszültséget
  • Javítja az állóképességet, tehermentesíti az ízületeket
  • Növeli az oxigénellátást, serkenti a vérkeringést

És nem utolsó sorban, a sportolást a csodálatos környezetben, a gazdag természeti adottságokkal rendelkező zalai erdőben végezhetjük! A természetben végzett mozgás minden érzékszervünkre kitűnő hatással van, így kiegyensúlyozottabbá válunk.

Nordic Walking botok bérelhetők a Zalakarosi Tourinform irodában!

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek