Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Nagybakónak – Sziklaszurdok

Nagybakónaki Sziklaszurdok 

Zalakarostól mindössze 22 kilométerre, Nagybakónakon található a vadregényes Sziklaszurdok, ahol az izgalmas kalandok mellett, felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a bátor és merész kirándulók. Bármikor érdemes túrabakancsot húzni és felfedezni a környék lélegzetelállító, eldugott csodáit. A tavasz friss illatai, az őszi természet csalogató színei mind-mind valódi izgalmat csempésznek a mindennapjainkba.

Ez a csodás természet alkotta képződmény, a homokkő alapkőzetének köszönhetően csapadékos időjárás esetén egy ritka jelenséggel, a könnyező fallal ejti ámulatba a kirándulókat. A szurdok mikroklímája olyan fajok életfeltételeit is biztosítja, amelyek nem jellemzőek erre a dombvidékre.

Források Völgye 

A szurdok szomszédságában találhatóak a kellemes pihenőhelyként számon tartott Árpád, más néven Eszperantó források. Egy kis völgyben fekszik Nagybakónak legnépszerűbb, gyermekek és idősek számára is könnyen megközelíthető kirándulóhelye. A két kiépített forrás adta tiszta, finom ivóvíz, tűzrakóhely, padok, asztalok teszik kényelmessé a pihenést. Az Árpád forrás területén három energiavonal halad keresztül. Ezek a vonalak a föld idegáramai. Különleges kisugárzásukkal gyorsan regenerálják a legyengült szervezetet, erősítik az immunrendszert. A források első nevüket a cserkészektől kapták. Ezek a források sokáig a feledés homályában maradtak, használhatatlanná váltak. Az 1970-es évek végén a Nagykanizsai Természetbarát Szövetség munkájával került kiépítésre a kettős forrás. A szép és nyáron hűvös környezetben kellemesen frissít, és kellemes pihenést biztosít.

Csibiti-tó

A környéken található még a Csibiti-tó is, a mesterségesen létrehozott tavacska. A Csibiti-völgybe egy csodálatos erdei út vezet, ami gazdag növény és állatvilággal csábítja szabadba a kirándulókat. Az erdei tó mellett pihenőhely és friss forrás is várja az ide látogatókat. A völgy, a környék csendes és eldugott gyöngyszeme, ahol elég nagy esély van arra, hogy nem futunk össze senkivel sem, így ha valaki szeretne elbújni egy kicsit a világ gondjai elől, itt megteheti.

 

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek