Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Csömödéri állami kisvasút

Csömödéri falu végén…

A göcseji táj egyik különlegessége az erdei vasúthálózat, amely még ma is jelentős mértékben szállít faanyagot és kitermelt fát.

Persze rengeteg turista is használja, mióta évtizedekkel ezelőtt megnyitották a vasutat az utazóközönség számára. A kirándulókat szállító vasút pedig Lenti és Kistolmács között köti össze a térség legszebb, leghangulatosabb turisztikai látnivalóit. Gyakran bukkan fel az út során szarvas, őz, vaddisznó, egerészölyv, és más ritka, védett madár is. Lentiből kiindulva gyönyörködni lehet a zajdai erdőkben, majd a csömödéri horgásztó látványában. A vasútvonal mentén számtalan kerékpáros és turistaútvonal is felfedezhető. Megközelíthető a Mároki kápolna, a Budafai arborétum, a több száz éves pákai templom, Öveges professzor szülőháza, a szécsiszigeti Andrássy-Szapáry kastély és a vízimalom, vagy a fedett és gyógyfürdővel rendelkező termálfürdő.

A kisvasút menetrendszerűen májustól szeptemberig közlekedik, de igény szerint más hónapokban is van lehetőség a vonatozás élményére, akár fűthető zárt szerelvényekben utazva.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek