Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Segway-túrák Zalakaroson

Egy újabb sportolási, aktív kikapcsolódási lehetőség Zalakaroson.

Az egyedülálló Segway-jel nem csak sportolhat, hanem eljuthat csodás helyekre és felfedezheti Zalakaros és környéke gyönyörű tájait. Egy zalakarosi segway-túra során csodás parkok, természetvédelmi körzetek és védett erdők felfedezésére nyílik lehetőségünk egy csendes és ami a legfontosabb, környezetbarát közlekedési eszköz segítségével.

Sokan láttak már, esetleg próbálták is ezt az önegyensúlyozó közlekedési eszközt, ami bárhova elvisz, ahová menni szeretnénk. Gyorsabb és szórakoztatóbb lehetőséget kínál arra, hogy felfedezzük a környék látnivalóit és a kirándulás igazi mulatság legyen számunkra. Az extrém terepviszonyok sem jelentenek akadályt számára, bírja az erdők buckás, sáros környezetet és az emelkedők sem okoznak neki gondot.

Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha belevágnak egy felejthetetlen Segway túrába. Ha már ezerszer látta Zalakarost, akkor is próbálja ki a városnézésnek ezt a különleges formáját, pattanjon segway-re és járja be a várost!

Lássuk, milyen látnivalókat kínál Zalakaros és környéke!

Kedvünktől, időnktől és elszántságunktól függően lehetőségünk van választani rövidebb illetve hosszabb túra lehetőségek közül. A vállalkozó kedvűek bevállalhatnak akár egy 5 órán át tartó, vadregényes kirándulást is. A környéken bejárható helyszínekben nincs hiány, többek között eljuthatunk az Erdészkilátóhoz, a Termáltó és Ökoparthoz, de ha bátrabbak vagyunk akár vállalkozhatunk egy izgalmas, változatos kirándulásra a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumhoz is. A környéken számos kijelölt turistaút várja az aktív feltöltődés szerelmeseit, akik a természetben és a jó levegőn szeretnének megszabadulni a hétköznapi stressztől.

PATTANJ SEGWAYRE! – Fedezd fel Zalakarost!

További információk a Segway Zalakaros weboldalán olvashatók.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek