Egy „isteni” hely...

Tavaszi belenus feltöltődés

10%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Tavaszi belenus feltöltődés

Csömödésri Állami Kisvasút

A göcseji táj egyik különlegessége az erdei vasúthálózat, amely még ma is jelentős mértékben szállít faanyagot és kitermelt fát.

Persze rengeteg turista is használja, mióta évtizedekkel ezelőtt megnyitották a vasutat az utazóközönség számára. A kirándulókat szállító vasút pedig Lenti és Kistolmács között köti össze a térség legszebb, leghangulatosabb turisztikai látnivalóit.

Csömödésri Állami Kisvasút

Csömödéri falu végén…

A göcseji táj egyik különlegessége az erdei vasúthálózat, amely még ma is jelentős mértékben szállít faanyagot és kitermelt fát.

Persze rengeteg turista is használja, mióta évtizedekkel ezelőtt megnyitották a vasutat az utazóközönség számára. A kirándulókat szállító vasút pedig Lenti és Kistolmács között köti össze a térség legszebb, leghangulatosabb turisztikai látnivalóit. Gyakran bukkan fel az út során szarvas, őz, vaddisznó, egerészölyv, és más ritka, védett madár is. Lentiből kiindulva gyönyörködni lehet a zajdai erdőkben, majd a csömödéri horgásztó látványában. A vasútvonal mentén számtalan kerékpáros és turistaútvonal is felfedezhető. Megközelíthető a Mároki kápolna, a Budafai arborétum, a több száz éves pákai templom, Öveges professzor szülőháza, a szécsiszigeti Andrássy-Szapáry kastély és a vízimalom, vagy a fedett és gyógyfürdővel rendelkező termálfürdő.

A kisvasút menetrendszerűen májustól szeptemberig közlekedik, de igény szerint más hónapokban is van lehetőség a vonatozás élményére, akár fűthető zárt szerelvényekben utazva.

Vendégeink írták

A szolgáltatás színvonala kiváló volt, amelyet négy napon keresztül kaptunk. A hotel munkatársai kiemelten udvariasak voltak, a szoba tiszta és kényelmes volt, az étteremben finom ételeket kóstolhattunk, és a wellness részleg nagyon pihentető volt.

Horváth István

Nem véletlenül járunk több mint 10 éve a szállodába. Nincs olyan kérés, amit nem oldanának meg. Barátságos környezet, figyelmes személyzet, családias hangulat, kényelmes, tiszta szobák, tolongástól mentes, pihenésre, felüdülésre alkalmas wellness.

Baan Ildikó

Járjuk a világot Perutól Nepálig, két helyre térünk vissza rendszeresen: Belenus, és Maldiv szigetek. Jó salakos teniszpálya, verhetetlen ételek, nagyszerű vendéglátás.

S. Henriett és L. Jenő

Az egyik legjobb szálloda, ahol utazásaink során megszálltunk ( világviszonylatban!!!) Tiszta, tágas szoba ( szuperior), szuper a wellnes részleg (mi át sem mentünk a nagy fürdőbe), a reggelinél és vacsoránál bőséges a választék, az ételek nagyon nagyon ízletesek.

Glück-Molnár Marianna

Harmadszor pihentünk a Belenus Hotelben, és ismét nem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, szép hotel. Kiváló személyzet, akik figyelnek a vendég kívánságára. Az ételek finomak és változatosak, a felszolgálók nagyon figyelmesek, gyorsak.

Szabó Kálmán
További vélemények Értékelek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk aktuális akciós ajánlatainkról!