Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Gyakornok foglalkoztatása a Varga & Family Kft-nél

A kedvezményezett neve: VARGA & Family Kft.
A projekt címe: „Gyakornok foglalkoztatása a Varga & Family Kft-nél”
A szerződött támogatás összege: 3 728 975 Ft
A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében a kedvezményezett 1 fő szakács végzettséggel rendelkező gyakornok foglalkoztatását valósította meg 2017. június 15 – 2018. július 29. időszakban, és azon túl is. A gyakorlat során a gyakornok elsajátította a modern konyhai berendezések üzemeltetésének, a különleges ételkészítési technikák alkalmazásának, a munkák tervezésének és összehangolásának alapjait. A gyakornok munkáját tapasztalt szakember segítette.
A vállalkozás célja, hogy a foglalkoztatott gyakornokok hasznos szakmai ismereteket és tapasztalatokat szerezzenek, elsajátítsák a konyhatechnológiai alapműveleteket, tálalási módokat, és a berendezések megfelelő használatát. Fontos, hogy az eszközök jó állapotúak legyenek, segítségükkel a szakácsok megismerkedjenek az új technológiákkal. A projekt keretében beszerzése került egy korszerű, több konyhatechnológiai eljárás elvégzésére alkalmas Rational SCC 061 kombi sütő berendezés.

A projekt befejezési dátuma: 2018.10.09.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01956

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek