Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

„Hotelstars” minősítés2016.05.17 10:08:06

Mint már Önök is tapasztalhatták, új logo jelent meg honlapunk jobb oldali sávjában, miszerint a „Hotelstars” által minősített szálloda lettünk. Laikusok számára ez nem mond semmit, viszont számunkra sokat jelent és közvetve a vendégek számára is megfelelő garanciákat kínál a nyújtott szolgáltatások színvonalát illetően. Mi is ez a „Hotelstars” tulajdonképpen?

A lényeget röviden kiemelve arról van szó, hogy 2012. július 01-től a csillagok szerinti kategória-besorolást csak egy független szakmai szervezet által végzett, egységes követelményrendszer alapján végrehajtott minősítési eljárás során lehet megszerezni, melyen tavaly sikerrel túljutottunk már. Az így megszerzett minősítés garantálja, hogy a színvonal az európai normáknak és elvárásoknak megfelel, nem csak egy hazai önbesorolás alapján került a szálláshely az adott kategóriába. Remélhetőleg így megszűnnek azok az anomáliák és visszásságok, melyet a kontroll nélküli korábbi gyakorlat okozott, amikor néha a realitásokat figyelmen kívül hagyó önértékelések érdemtelenül magas kategóriába sorolták a szállodát. Elért pontszámaink és összesített eredményünk alapján szabadon választhattunk, hogy a 3 csillagos superior vagy a 4 csillagos kategóriában működünk-e tovább. Mi az előbbit választottuk, mivel mottónk szerint inkább ígérjünk kevesebbet és nyújtsunk többet, mintsem fordítva, így vendégeinket is legfeljebb csak kellemes „csalódás” érheti.

Reméljük, hogy ezen információk az Önök döntését is megkönnyítik, ha legközelebb valahol másutt választanak szálláshelyet maguknak. Keressék a megbízható „Hotelstars” logot ott is!

 

Mint weboldalunkon is látható, szállodánk a Hotelstars által minősített szálláshely. A Hotelstars nemzeti tanúsító védjegy a vendégek számára garantált, állandó minőséget, nemzetközileg egységes színvonalat biztosít. A www.hotelcsillagok.hu weboldalon transzparens módon bemutatásra kerül a szállodák minősítésének nemzetközi és hazai gyakorlata, ugyanitt találhatók a hazai minősített szállodák kategória és terület szerinti bontásban. Választásukat megkönnyítendő, más úti cél kitűzése esetén keressék Önök is a minősített szállodákat, hogy elkerülhessék az esetleges csalódásokat és, hogy garantáltan azt kapják a pénzükért, amit elvárnak. A hotelcsillagok.hu facebook oldalán a Hotelstars rendszerrel kapcsolatos kvízjátékon hétről-hétre más-más értékes nyereményeket is nyerhetnek.

Foglalok Ajánlatot
kérek