Miért foglaljon direktben?

  • 30 000 Ft értékű szálláskupon min. 2 éj foglalása esetén(részletek az ajánlatoknál)
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • Masszázs kedvezmény
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége
  • Belenus Plázs(márciustól-októberig)
  • Elektromos töltőállomás egyszeri használata(saját elektromos autóval érkező vendégeink részére, min. 2 éj. foglalása esetén félpanziós vagy all inclusive ellátás esetén)

Egy újabb nagy lépés a szálloda életében!2012.11.12 12:59:41

Mint már regisztrált vendégeinknek kiküldött hírlevelünkben olvashatták, egy újabb fejlesztés vette kezdetét 2012. szeptember végén. Hosszas előkészítést követően és a megfelelő pénzügyi hátteret nehézségek árán is biztosítva elindult a wellness részleg bővítését célzó projektünk, melynek keretében nem csak a már meglevő létesítményeket újítjuk fel, hanem számos további újdonsággal szeretnénk vendégeinket meglepni. Többek közt fedett medencével is, melyet természetesen összekötünk a kültérivel, így biztosítva kiúszási lehetőséget. Mindenki igénye szerint döntheti el, hogy milyen hőmérsékletű medencében kíván lubickolni, függetlenül az éppen aktuális évszaktól vagy időjárástól.
A beruházás végeztével már több funkciós belső élménymedence kiúszási lehetőséggel (34-36 °C), külső fűtött termálvizes medence (28-30 °C), infra szauna, gőzbarlang, finn szauna, különböző trópusi élményzuhanyok, fûtött pihenőpadok és kneipp pad szolgálják vendégeink kényelmét.
Valószínűleg nem csak Önök, de a szálloda személyzete is nagyon várja már a nyitás tervezett (2012. december 21.) időpontját, hogy ezekkel az új, színvonalas szolgáltatásokkal köszönthessék a vendégeket.

Foglalok Ajánlatot
kérek