Varázslatos Karácsony

A karácsony varázsát mindnyájan ismerjük. Bár napjainkra az ajándékozás rendkívül fontos momentuma lett az ünnepnek, mégis a karácsony éj misztikuma, valódi csodája nem múlt el nyomtalanul. Karácsony este minden elcsendesedik, ha olyan szerencsénk van, hogy hó is esik, a hangulat még varázslatosabb. Ha szeretné Ön is ezt a pillanatot meghitt környezetben, szerettei körében, felszabadultan eltölteni, élje át velünk a karácsony csodáját! Töltse a szeretet ünnepét szállodánkban, a Belenus Thermalhotelban, és legyen ez a pár nap felejthetetlen a család minden tagja számára!

Foglalható: 12.22-12.27 között

 

Varázslatos KarácsonyA csomag tartalma: szállás bőséges büféreggelivel (7:30 – 11:00) és büfévacsorával (17:45 – 20:45,karácsonyi pezsgős reggeli 12.25.-én ás 26.-án, , fürdőköpeny, több funkciós belső fedett élménymedence (35 °C), kiúszási lehetőség a külső fűtött termálvizes medencébe (33 °C), infraszauna, gőzbarlang, finn szauna, fűtött pihenő padok, kneipp pad, trópusi élményzuhany, szauna dézsa zuhany], wifi kapcsolat a szobákban és az egész hotel területén belül,ÁFA.

A csomagajánlatban foglalt étkezések ( 8.000 Ft/fő/éj) árát valamint annak 10%-os szervízdíját a csomagár tartalmazza, felárat nem jelent.

 

Fésűs NellyGregor Bernadett

December 24-én 19:30 órai kezdéssel Fésűs Nelly művésznő karácsonyi zenés estje*

December 25-én zongoradélután torta és süteménybüfével, kávékülönlegességekkel, forralt borral, forró punccsal*

December 26-án teakülönlegességek, csokoládé és praliné bemutató, kóstolási és vásárlási lehetőséggel valamint 19:30 órai kezdéssel Gregor Bernadett művésznő előadása*

Gyermekkedvezmény: az életkorhoz kötött kedvezmény csak legalább 2 fő teljes árat fizető vendég mellett, pótágyas elhelyezés esetén vehető igénybe, melynek mértéke 0-3,99 éves korig a szülővel egy szobában lakó azonos számú vagy kevesebb gyermek szállása és étkezése ingyenes; 4-11,99 éves korig 50% árengedmény a szállásból a szülővel egy szobában lakó azonos számú vagy kevesebb gyermek részére. Fürdőköntöst 12 éves kor felett biztosítunk gyermekek részére.

A kedvezmény az egy szobában lakó, a felnőttekkel azonos számú, de szobánként legfeljebb 2 gyermek után igényelhető.

Parkolási díj: 500 Ft /éj/gépkocsi

Idegenforgalmi adó (500 Ft /fő/éj) 18 év felett a helyszínen készpénzben fizetendő.

Töltse velünk a karácsonyi ünnepeket meghitt és családias hangulatban!

Kétágyas szobában Minimum 3 éjszaka foglalása esetén
Classic 67 000 Ft-tól
Superior 70 000 Ft-tól
A fenti ár forintban /fő/csomag értendő.

 

Áraink tájékoztató jellegűek, a foglaltság függvényében rugalmasan változhatnak. Használja részletes árkalkulációnkat a végösszeg megállapításához!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy amennyiben állami szervezet vagy hatóság adott időszakokra a szabad mozgást, utazást korlátozó intézkedéseket hoz, úgy a visszaigazolásainkban közölt lemondási feltételek érvényüket vesztik. A mindkét félre vonatkozó „vis maior” helyzet miatt a foglalások térítésmentesen törölhetők. Lemondás esetén a már befizetett előlegek illetve foglalók értékével megegyező értékutalványt állítunk ki, amely a kiállítás időpontjától számított egy éven belül bármely későbbi foglalás kiegyenlítésére felhasználható.

Lemondási feltételek

  • A foglalás véglegesítéséhez a kalkulált érték 50 %-ának megfelelő foglaló fizetése szükséges, melyet legkésőbb 30 nappal érkezés előtt kérünk megfizetni.
  • Banki átutalás esetén a foglalót kérjük az alábbi számlaszámra szíveskedjen utalni: OBERBANK: 18400010-10000513-10121966
  • Banki átutalás esetén, kérjük, a megjegyzés rovatban hivatkozzon a foglalási számra!
  • A fennmaradó 50% a helyszínen fizetendő.
  • 30 napon belüli lemondás esetén a teljes ár 50%-a kötbérként felszámolásra kerül.
  • A lemondás elmaradása illetve no show esetén a fennmaradó összeg 100 % – a kerül felszámításra.
  • Lemondást csak írásos formában áll módunkban elfogadni.

*A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek