Fergeteges szilveszter

Egyáltalán nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy ez a 2021-es év senkinek sem úgy sikerült, ahogy azt egy évvel ezelőtt eltervezte. De ne csüggedjünk, hiszen lezárult egy fejezet mindannyiunk életében, és most megnyílik egy új, amit a legjobb teljesen új lappal és némi új élménnyel indítani. Mit szólna, ha maga mögött hagyná az elmúlt időszakot, a téli nyűgös hétköznapokat és vidáman, felszabadultan indítaná az újévet? Tartson velünk, és búcsúztassa ezt az évet szeretteivel és családjával Zalakaroson, a Belenus Thermalhotelben!

Foglalható: 12.30-01.03 között

 

Fergeteges Szilveszter

A csomag tartalma: szállás bőséges büféreggelivel (7:30 – 11:00) és büfévacsorával (17:45 – 20:45),december 31.-én szilveszteri pezsgős reggelivel, 1 alkalommal belépő a Zalakarosi Gyógy-, Termál- és Élményfürdőbe (legalább 4 éjszaka foglalása esetén),fürdőköpeny, belső fedett élménymedence (35°C) kiúszási lehetőséggel, külső fűtött termálvizes medence (33 °C), infraszauna, gőzbarlang, finn szauna, fűtött pihenő padok, kneipp pad, trópusi élményzuhany, szauna dézsa zuhany,wifi kapcsolat a szobákban és az egész hotel területén belül, ÁFA.

A csomagajánlatban foglalt étkezések ( 8.000 Ft/fő/éj) árát valamint annak 10%-os szervízdíját a csomagár tartalmazza, felárat nem jelent.

 

Szilveszteri program:
Dívák ProdukcióDecember 31-én fogadókoktél, Pálma koktélbár látványmixerrel, 6 fogásos gálavacsora, éjféli büfé, ünnepi est élőzenével és a Dívák szilveszteri showműsorával 0:30 órai kezdéssel, élő kaszinójátékokkal értékes nyereményekért, tombolával, zene, tánc és fergeteges jó hangulat másnap hajnalig.*

Gyermekkedvezmény:az életkorhoz kötött kedvezmény csak legalább 2 fő teljes árat fizető vendég mellett, pótágyas elhelyezés esetén vehető igénybe, melynek mértéke: 0-3,99 éves korig a gyermek szállása és étkezése ingyenes; 4-11,99 éves korig 50% árengedmény a szállásdíjból; 12 év felett az aktuális pótágy árat számítjuk fel.
A kedvezmény az egy szobában lakó, a felnőttekkel azonos számú, de szobánként legfeljebb 2 gyermek után igényelhető. Fürdőköntöst 12 éves kor felett biztosítunk gyermekek részére.

Parkolási díj: 500 Ft /éj/gépkocsi

Idegenforgalmi adó (500 Ft /fő/éj) 18 év felett a helyszínen készpénzben fizetendő.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket egy év végi lazításra és egy fergeteges szilveszteri éjszakára

 

Kétágyas szobában Minimum 3 éjszaka foglalása esetén
Classic 98 000 Ft-tól
Superior 101 000 Ft-tól
A fenti ár forintban /fő/csomag értendő.

 

Áraink tájékoztató jellegűek, a foglaltság függvényében rugalmasan változhatnak. Használja részletes árkalkulációnkat a végösszeg megállapításához!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy amennyiben állami szervezet vagy hatóság adott időszakokra a szabad mozgást, utazást korlátozó intézkedéseket hoz, úgy a visszaigazolásainkban közölt lemondási feltételek érvényüket vesztik. A mindkét félre vonatkozó „vis maior” helyzet miatt a foglalások térítésmentesen törölhetők. Lemondás esetén a már befizetett előlegek illetve foglalók értékével megegyező értékutalványt állítunk ki, amely a kiállítás időpontjától számított egy éven belül bármely későbbi foglalás kiegyenlítésére felhasználható.

Lemondási feltételek

  • A foglalás véglegesítéséhez a kalkulált érték 50 %-ának megfelelő foglaló fizetése szükséges, melyet legkésőbb 30 nappal érkezés előtt kérünk megfizetni.
  • Banki átutalás esetén a foglalót kérjük az alábbi számlaszámra szíveskedjen utalni: OBERBANK: 18400010-10000513-10121966
  • Banki átutalás esetén, kérjük, a megjegyzés rovatban hivatkozzon a foglalási számra!
  • A fennmaradó 50% a helyszínen fizetendő.
  • 30 napon belüli lemondás esetén a teljes ár 50%-a kötbérként felszámolásra kerül.
  • A lemondás elmaradása illetve no show esetén a fennmaradó összeg 100 % – a kerül felszámításra.
  • Lemondást csak írásos formában áll módunkban elfogadni.

*A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek