Miért foglaljon direktben?

  • Welcome Drink érkezéskor
  • Előre rendelhető szolgáltatások(pezsgő, virágcsokor, torta)
  • 1000Ft kedvezmény a masszázsok árából(szabad kapacitás függvényében, a hétköznapi kedvezményes csomagok kivételével)
  • Korai be- és kései kijelentkezés lehetősége

Kápolnapusztai Bivalyrezervátum

Zalakomár és Balatonmagyaród között, Kápolnapusztán található Magyarország legnagyobb látogatható bivalycsordája. A rezervátum legfőbb célja a magyarországon őshonosnak számító vízibivalyok populációjának megőrzése, és az állatok bemutatása a nagyközönség számára. A területen piknikezésre és kellemes sétára is lehetősége nyílik a látogatóknak.

Az állatok megfigyeléséhez a rezervátumban távcső segíti a látogatókat, és ha szerencsések vagyunk, nemcsak a dagonyázó vagy békésen legelésző bivalyokat szemlélhetjük meg, hanem akár a fürge ürgéket is.

A gyerekeket játszótér és állatsimogató is várja, a kitáblázott sétaúton pedig felfedezhetjük a környék természeti értékeit. Az istállóban régi fényképek és hagyományos eszközök által ismerhetjük meg a bivalytartás múltját, a fogadóépület tárlata pedig a Kis-Balaton gazdag élővilágát mutatja be. A rezervátum egész évben várja az érdeklődőket, a téli időszakban a csorda az istállóban és a karámban egészen közelről megtekinthető, nyáron a szabadban figyelhetjük meg az állatokat.

További információk a Balaton-felvidéki Nemzeti Park weboldalán olvashatók.

szallas.hu - Kiváló szálláshelygulliver.hu - Kiváló szálláshelyszallasvadasz.hu - Kiváló szálláshelyutazok.hu - Kitűnő szálláshely
Foglalok Ajánlatot
kérek