Wellness szálloda » Belenus Termálhotel » Zalakaros » Érdeklődés

Lemondási feltételek és hotelszabályok

Foglalásától számítva a lemondási feltételek és hotelszabályok az alábbiak szerint automatikusan életbe lépnek valamint foglalása visszaigazolásában is feltüntetésre kerülnek.

Lemondási feltételeink:

 1. az érkezést megelőző 15 napon túl fizetési kötelezettség nélkül
 2. az érkezést megelőző 14-8 nap között a fizetendő összeg 20%-a
 3. az érkezést megelőző 7-3 nap között a fizetendő összeg 50%-a
 4. az érkezést megelőző 2 napon belül a fizetendő összeg 80%-a
 5. a lemondás elmaradása esetén a fizetendő összeg 90%-a

Lemondást csak írásos formában áll módunkban elfogadni.

A szoba és a megrendelt csomagokhoz tartozó egyéb szolgáltatások az érkezés napján 14 órától, a távozás napján 10 óráig vehetők igénybe. Korai érkezés (reggel 9 órától) és/vagy késői távozás (délután 18 óráig) alkalmanként 5 000 Ft /szoba felár megfizetése esetén lehetséges. Korai érkezés és/vagy késői elutazás esetén felszámított díj tartalmazza a szoba használaton felül a wellness részleg használatát, egyéb más szolgáltatást nem.

Végül közöljük, hogy a Ptk. 213. § (1) bekezdés alapján az interneten, sajtóban, árlistákon közzétett, illetve telefonon adott ajánlatunkra írásban vagy e-mailen küldött, illetve telefonon adott megrendelése vagy szobafoglalása ajánlatunk elfogadásának minősül. A megrendelés, illetve foglalás Belenus Thermalhotelhez történő érkezésével és elfogadásával létrejött a szobafoglalási szerződés Megrendelő és az üzemeltető Kft. között, amely szolgáltatási-ellenszolgáltatási jogviszony feltételeit a megrendelés ezen visszaigazolása tartalmazza. Ezen visszaigazolás Megrendelőhöz történő megérkezésétől számított 24 órán belül a szobafoglalással kapcsolatos, írásban bejelentett kifogás a szobafoglalási szerződést felbontja.

A Megrendelő által megadott kapcsolati email címre küldött visszaigazolás sikeres elküldése (azaz a Megrendelő levelező kiszolgálója által befogadottként nyugtázott levél) egyben a visszaigazolás automatikus kézbesítését is jelenti, így a levelező-rendszer bárminemű hibájára való hivatkozás nem jelent felmentést a bánatpénz fizetési kötelezettség alól.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a foglalás nem teljesülése esetén a lemondási feltételek szerinti bánatpénz fizetési kötelezettség teljesítéséhez az ügyben eljáró jogi képviselők és hatóságok szükség szerint az ő személyi adatait is igényelhetik, melyek átadásához hozzájárul.

A megrendelő jogosult ezen szobafoglalási szerződéstől elállni a Ptk. 320. § alapján a hotelnek írásban küldött lemondó nyilatkozattal, a Társaság részére bánatpénz fizetése ellenében. Az elállás a szobafoglalási szerződést felbontja. Az írásba foglalt lemondás elküldését a Megrendelőnek kell bizonyítania.

Hotelszabályok:

 • Kérjük vendégeinket, hogy a másutt vásárolt ételeket és italokat a szálloda területére ne hozzanak be és ne fogyasszanak.
 • A wellness részlegen a pihenőpadok, nyugágyak foglalása csak a tényleges otttartózkodás és használat ideje alatt megengedett, felesleges foglalással ne okozzanak másoknak kényelmetlenséget.
 • A szálloda zárt, beltéri helyiségeiben tilos a dohányzás, az erre kijelölt helyek a szobai teraszok, éttermi külső terasz illetve a főbejárat melletti dohányzóhely.
 • Kérjük, hogy az étkezéseknél a környezethez és az alkalomhoz illő öltözékben szíveskedjenek megjelenni. Gyerekekért a szülők illetve kísérők tartoznak felelősséggel.
 • A szállodába kistestű házikedvencek (kutya – max. 20 kg-ig, madár) is hozható térítés ellenében, melyek a vendég szobájában és a szálloda parkjában tarthatók, az étterembe illetve más zárt légterű közösségi helyiségbe nem vihetők, ellátásukról tulajdonosuk gondoskodik. A felsoroltaktól eltérő fajú és fajtájú állatok esetén kérje előzetesen a szálloda hozzájárulását.
 • A szállodában történő tartózkodás ideje alatt a szobában elhelyezett információs mappából tájékozódhat további szolgáltatásainkról, pihenését még kellemesebbé tevő egyéb lehetőségekről.
1

Csomagválasztás
2

Szobák adatai
3

Árkalkuláció
4

Ajánlat küldése

Lépés 1/4

Kérem töltse ki az űrlapot és kattintson alul a következő lépés gombra.

Lemondási feltételek és hotelszabályok

Megrendelésének elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ajánlatkérő személy adatai