Hotel rules and terms of cancellation

Foglalásától számítva a lemondási feltételek és hotelszabályok az alábbiak szerint automatikusan életbe lépnek valamint foglalása visszaigazolásában is feltüntetésre kerülnek.

Lemondási feltételeink:

 1. az érkezést megelőző 15 napon túl fizetési kötelezettség nélkül
 2. az érkezést megelőző 14-8 nap között a fizetendő összeg 20%-a
 3. az érkezést megelőző 7-3 nap között a fizetendő összeg 50%-a
 4. az érkezést megelőző 2 napon belül a fizetendő összeg 80%-a
 5. a lemondás elmaradása esetén a fizetendő összeg 90%-a

Lemondást csak írásos formában áll módunkban elfogadni.

A szoba és a megrendelt csomagokhoz tartozó egyéb szolgáltatások az érkezés napján 14 órától, a távozás napján 10 óráig vehetők igénybe. Korai érkezés (reggel 9 órától) és/vagy késői távozás (délután 18 óráig) alkalmanként 5 000 Ft /szoba felár megfizetése esetén lehetséges. Korai érkezés és/vagy késői elutazás esetén felszámított díj tartalmazza a szoba használaton felül a wellness részleg használatát, egyéb más szolgáltatást nem.

Végül közöljük, hogy a Ptk. 213. § (1) bekezdés alapján az interneten, sajtóban, árlistákon közzétett, illetve telefonon adott ajánlatunkra írásban vagy e-mailen küldött, illetve telefonon adott megrendelése vagy szobafoglalása ajánlatunk elfogadásának minősül. A megrendelés, illetve foglalás Belenus Thermalhotelhez történő érkezésével és elfogadásával létrejött a szobafoglalási szerződés Megrendelő és az üzemeltető Kft. között, amely szolgáltatási-ellenszolgáltatási jogviszony feltételeit a megrendelés ezen visszaigazolása tartalmazza. Ezen visszaigazolás Megrendelőhöz történő megérkezésétől számított 24 órán belül a szobafoglalással kapcsolatos, írásban bejelentett kifogás a szobafoglalási szerződést felbontja.

A Megrendelő által megadott kapcsolati email címre küldött visszaigazolás sikeres elküldése (azaz a Megrendelő levelező kiszolgálója által befogadottként nyugtázott levél) egyben a visszaigazolás automatikus kézbesítését is jelenti, így a levelező-rendszer bárminemű hibájára való hivatkozás nem jelent felmentést a bánatpénz fizetési kötelezettség alól.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a foglalás nem teljesülése esetén a lemondási feltételek szerinti bánatpénz fizetési kötelezettség teljesítéséhez az ügyben eljáró jogi képviselők és hatóságok szükség szerint az ő személyi adatait is igényelhetik, melyek átadásához hozzájárul.

A megrendelő jogosult ezen szobafoglalási szerződéstől elállni a Ptk. 320. § alapján a hotelnek írásban küldött lemondó nyilatkozattal, a Társaság részére bánatpénz fizetése ellenében. Az elállás a szobafoglalási szerződést felbontja. Az írásba foglalt lemondás elküldését a Megrendelőnek kell bizonyítania.

Hotelszabályok:

 • Kérjük vendégeinket, hogy a másutt vásárolt ételeket és italokat a szálloda területére ne hozzanak be és ne fogyasszanak.
 • A wellness részlegen a pihenőpadok, nyugágyak foglalása csak a tényleges otttartózkodás és használat ideje alatt megengedett, felesleges foglalással ne okozzanak másoknak kényelmetlenséget.
 • A szálloda zárt, beltéri helyiségeiben tilos a dohányzás, az erre kijelölt helyek a szobai teraszok, éttermi külső terasz illetve a főbejárat melletti dohányzóhely.
 • Kérjük, hogy az étkezéseknél a környezethez és az alkalomhoz illő öltözékben szíveskedjenek megjelenni. Gyerekekért a szülők illetve kísérők tartoznak felelősséggel.
 • A szállodába kistestű házikedvencek (kutya – max. 20 kg-ig, madár) is hozható térítés ellenében, melyek a vendég szobájában és a szálloda parkjában tarthatók, az étterembe illetve más zárt légterű közösségi helyiségbe nem vihetők, ellátásukról tulajdonosuk gondoskodik. A felsoroltaktól eltérő fajú és fajtájú állatok esetén kérje előzetesen a szálloda hozzájárulását.
 • A szállodában történő tartózkodás ideje alatt a szobában elhelyezett információs mappából tájékozódhat további szolgáltatásainkról, pihenését még kellemesebbé tevő egyéb lehetőségekről.
1

Select package
2

Room details
3

Calculation
4

Foglalás

Step 1/4

Fill in the form then click on Next.

Hotel rules and terms of cancellation

We get in touch with you as soon you have sent this form.
To fill in the fields marked with * is compulsory.

Personal data of the person who made the booking