Késői sorsolás, korai Karácsony(?)!2017.11.18 17:06:05

Október helyett csak novemberben tudtunk sort keríteni a 3. negyedév hírlevélre feliratkozó nyerteseinek kisorsolására, azonban ez számukra egyben egy megelőlegezett karácsonyi ajándékot is jelent. Reméljük, hogy sikerült ezzel örömet okozni az alábbi leendő vendégeknek:

 • Boda Dóra  –  Székesfehérvár         2017. július
 • Vida Krisztián – Balatonboglár    2017. augusztus
 • Bene Szilvia  – Veszprém                 2017. szeptember

Regisztráljanak Önök is egy húsvéti nyeremény reményében!

Nyereményükhöz gratulálunk, az utalványokat a szokásos módon, emailben továbbítjuk részükre.

Nem csak nyáron lehet nyaralni!2017.07.20 09:49:57

Legalább is nálunk, hiszen a kellemesen meleg beltéri wellness részlegünkben, akár télen is a trópusokon érezhetik magukat vendégeink. Az alábbi listában szereplők biztosan, hiszen ők a szerencsés nyertesei a hírlevélre feliratkozók között kisorsolt 2 fős, 2 éjszakára szóló utalványoknak.

 • Stégner Beatrix   – Budapest            2017. április
 • Pintér Józsefné   – Tés                       2017. május
 • Mészáros Zoltán – Tatabánya          2017. június

Nyerteseinknek gratulálunk és szeretettel várjuk őket szállodánkban. Az utalványokat a szokásos módon, e-mailben küldjük.

Még a főszezon kezdete előtt…2017.06.19 08:12:48

…szeretnénk pótolni elmaradásunkat, ezért sürgősen megejtettük a hírlevélre feliratkozók közötti sorsolást. A szerencse az alábbi nyerteseknek kedvezett:

 • Tiszai Gábor – Kecskemét 2016. október
 • Zsarkó Edina – Pécs 2016 november
 • Liebhardt Petra – Kismaros 2016 december
 • Lakosi Tamás – Zánka 2017 január
 • Tölgyesi Katalin – Gencsapáti 2017 február
 • Varga Éva – Biatorbágy 2017 március

Nyereményükhöz gratulálunk, az utalványokat a szokásos módon, emailben továbbítjuk részükre.

Megújítottuk eddigi besorolásunkat2017.04.08 06:34:39

Már több alkalommal is hírt adtunk a „Hotelstars” minősítési rendszerről, amely független szervezetként kontrollálja és felügyeli a szállodák besorolását, valamint a minősítésnek megfelelő feltételek és színvonalas szolgáltatások meglétét. Örömmel jelenthetjük be, hogy a rendszeres, négyévenként esedékes felülvizsgálat során sikerrel teljesítettük az elvárásokat, így újabb 4 év időtartamra jogosulttá váltunk a „3*superior kategóriájú szálloda” cím és besorolás használatára.

Reméljük, hogy vendégeink is osztják a bíráló bizottság véleményét és ők is úgy ítélik meg, hogy talán nem érdemtelenül sikerült megújítanunk besorolásunkat. A tervezett jövőbeni fejlesztéseket követően természetesen már egy magasabb kategóriát kívánunk megcélozni, de amíg a feltételeket és körülményeket nem tudjuk maradéktalanul biztosítani ehhez, addig nem kezdeményezzük ezt. Üzleti alapelvünk továbbra is az, hogy inkább ígérjünk kevesebbet és nyújtsunk többet, mintsem fordítva.

Továbbra is szeretettel várjuk minden kedves Vendégünket szállodánkban.

Ami késik, nem múlik…2016.10.20 15:11:54

Bizonyára már sokan hiányolták és várták a hírlevélre feliratkozott vendégek közti sorsolás eredményét. Számunkra kellemes gondként értelmezhető, hogy a főszezon feszített tempója mellett sajnos erre nem jutott eddig idő, de tartozásunkat most örömmel pótoljuk. Visszaszámlálás: 3 – 2 – 1 és íme a második és harmadik negyedév nyerteseinek névsora:

 • Rácz Mihály Lászlóné – Tárnok             2016 április
 • Kisné Steininger Ágnes – Veszprém     2016 május
 • Kovács Kitti – Pilisborosjenő                  2016 június
 • Hock Andrea – Polgárdi                            2016 július
 • Péringerné Bajkai Éva – Zánka               2016 augusztus
 • Veress Zita – Budapest                               2016 szeptember

Nyerteseinknek gratulálunk és szeretettel várjuk őket szállodánkban. Az utalványokat a szokásos módon, e-mailben küldjük.

“Hotelstars” minősítés2016.05.17 10:08:06

Mint már Önök is tapasztalhatták, új logo jelent meg honlapunk jobb oldali sávjában, miszerint a „Hotelstars” által minősített szálloda lettünk. Laikusok számára ez nem mond semmit, viszont számunkra sokat jelent és közvetve a vendégek számára is megfelelő garanciákat kínál a nyújtott szolgáltatások színvonalát illetően. Mi is ez a „Hotelstars” tulajdonképpen?

A lényeget röviden kiemelve arról van szó, hogy 2012. július 01-től a csillagok szerinti kategória-besorolást csak egy független szakmai szervezet által végzett, egységes követelményrendszer alapján végrehajtott minősítési eljárás során lehet megszerezni, melyen tavaly sikerrel túljutottunk már. Az így megszerzett minősítés garantálja, hogy a színvonal az európai normáknak és elvárásoknak megfelel, nem csak egy hazai önbesorolás alapján került a szálláshely az adott kategóriába. Remélhetőleg így megszűnnek azok az anomáliák és visszásságok, melyet a kontroll nélküli korábbi gyakorlat okozott, amikor néha a realitásokat figyelmen kívül hagyó önértékelések érdemtelenül magas kategóriába sorolták a szállodát. Elért pontszámaink és összesített eredményünk alapján szabadon választhattunk, hogy a 3 csillagos superior vagy a 4 csillagos kategóriában működünk-e tovább. Mi az előbbit választottuk, mivel mottónk szerint inkább ígérjünk kevesebbet és nyújtsunk többet, mintsem fordítva, így vendégeinket is legfeljebb csak kellemes „csalódás” érheti.

Reméljük, hogy ezen információk az Önök döntését is megkönnyítik, ha legközelebb valahol másutt választanak szálláshelyet maguknak. Keressék a megbízható „Hotelstars” logot ott is!

 

Mint weboldalunkon is látható, szállodánk a Hotelstars által minősített szálláshely. A Hotelstars nemzeti tanúsító védjegy a vendégek számára garantált, állandó minőséget, nemzetközileg egységes színvonalat biztosít. A www.hotelcsillagok.hu weboldalon transzparens módon bemutatásra kerül a szállodák minősítésének nemzetközi és hazai gyakorlata, ugyanitt találhatók a hazai minősített szállodák kategória és terület szerinti bontásban. Választásukat megkönnyítendő, más úti cél kitűzése esetén keressék Önök is a minősített szállodákat, hogy elkerülhessék az esetleges csalódásokat és, hogy garantáltan azt kapják a pénzükért, amit elvárnak. A hotelcsillagok.hu facebook oldalán a Hotelstars rendszerrel kapcsolatos kvízjátékon hétről-hétre más-más értékes nyereményeket is nyerhetnek.

Itt a tavasz és az év első nyertesei2016.04.15 14:31:52

Örömmel tesszük közzé legfrissebb listánkat, amely az első negyedév nyerteseinek névsorát tartalmazza. Ha a nyeremény nem is egy lottó telitalálat értékű, de a nyerteseknek remélhetőleg hasonló örömet szerzünk vele.

 • Bérces Róbert, Győrszemere – 2016. január
 • Rétiné Nagy Melinda, Öttevény – 2016. február
 • Gulyás Ernő, Sopron – 2016. március

Nyerteseinknek gratulálunk és szeretettel várjuk őket szállodánkban. Az utalványokat a szokásos módon, e-mailben küldjük.

Újdonság az autóval érkezőknek2016.04.06 07:06:52

Sokak kérésének eleget téve döntöttünk egy újabb fejlesztés megvalósítása mellett, mellyel tovább szeretnénk növelni vendégeink biztonság- és komfortérzetét

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a próbaüzemet követően 2016. május 1-jétől beüzemelésre kerül szállodánk új, gépjárműves és gyalogos beléptető rendszere, így csak a sorompóval zárt, térfigyelő kamerák által folyamatosan megfigyelt belső parkolónkban tudunk helyet biztosítani biztonságos feltételek mellett. A jelzett időpontot követően a zárt parkolónkban elhelyezett gépjárművek után térítési díjat számítunk fel, melynek mértéke 400 Ft /autó/éj, amely arányban áll a jövőben nyújtandó magasabb szintű szolgáltatással.

Reméljük, hogy rövidesen alkalmuk lesz kipróbálni az új rendszert és mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük Önöket.

Évzáró sorsolás év elején!2016.02.02 09:20:39

Mivel még adósak maradtunk az utolsó negyedév sorsolási nyerteseivel, ezért most pótoljuk ezt a hiányosságot. Bár a lista többeknek okoz csalódást, mint ahányan örülnek neki, bánatra azonban semmi okuk sincs. A közvetlenül hírlevélre feliratkozók mellett a sorsolási kalapba kerülnek azok is, akik az adott hónapban érdeklődést vagy foglalást küldenek nekünk közvetlenül honlapunkon keresztül, így az esély a nyerésre megmarad és a szerencse bármikor Önök mellé pártolhat.

2015 utolsó utalványos nyertesei a következők:

 • Cseh Sándorné, Badacsonytördemic -2015. október
 • Boda Gáborné, Kecskemét – 2015 november
 • Németh József, Kapuvár -2015 december

A nyerteseknek gratulálunk, az utalványokat e-mailben juttatjuk el hozzájuk.

Haladjunk a korral…

… és foglaljunk szobát mobillal.

Örömmel jelenthetjük be kedves Vendégeinknek, hogy legújabb fejlesztésünk révén már mobil eszközökön is kényelmesen és kezelhetően elérhető weboldalunk, így akár mellőzhető is a hagyományos asztali PC-k használata. Reméljük, hogy weboldalunk linkjét ( http://www.belenushotel.hu ) egyre többen a kedvencek között tartják nyilván és használják is. Szeretettel várjuk Önöket és rendeléseiket!

Karácsonyi ajándék három vendégünknek2015.10.12 14:40:29

Az elmúlt 3 hónap során a megszokottól valamivel kevesebb regisztrációt kaptunk hírlevelünkre, így most könnyebb és gyorsabb volt köztük a sorsolást megejteni. Nyerteseink valószínűleg örülni fognak a kézhez kapott utalványoknak, hiszen ezzel vagy saját magukat, vagy tovább ajándékozás esetén valamelyik szerettüket tudják ezzel karácsonyi ajándékként meglepni.
Hogy kik ezek a szerencsések?

 • Molnárné Varga Annamária, Pápa – 2015. július
 • Bakos Antal, Biatorbágy – 2015. augusztus
 • Beri Gabriella, Pécs – 2015. szeptember

Nyereményükhöz gratulálunk, az utalványokat a szokásos módon, emailben továbbítjuk részükre.

A sorsolási “futószalag” aktuális nyertesei2015.07.18 17:34:32

A forró kánikula által meggyötörten, de azért sikerrel abszolváltuk kötelező feladatunkat, azaz kisorsoltuk idei második negyedévi nyerteseinket. Az alábbiakban láthatók Fortuna újabb kegyeltjei, akiknek gratulálhatunk a nyereményhez:

 • Szabó Árpád, Csorna – 2015. április
 • Csordás Gáborné, Szombathely – 2015. május
 • Sümeginé Szabó Renáta, Aszófő – 2015. június

A nyeremény utalványokat a megszokott módon, emailben továbbítjuk vendégeinknek.

A szokásos “évi rendes” fejlesztés2015.07.10 11:48:45

Csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt számoltunk be a medence mellett kialakított pihenőszigetek átadásáról és ideje volt már ismét valami újabb fejlesztést végrehajtani, amely vendégeink kényelmét, pihenésük komfortosabbá tételét szolgálja. A nyári főszezonra megújítottuk éttermi teraszunk megjelenését és bútorzatát, amely így jobban illeszkedik környezetébe és hangulatosabb miliőt biztosít például egy ital vagy fagylalt elfogyasztásához. Reméljük, hogy ez is elnyeri tetszésüket és hamarosan – a pihenőszigetekhez hasonlóan – népszerűségre tesz szert és kedveltté válik vendégeink körében. Weboldalunk galériáján már elérhetők az új teraszról készült felvételek.

A nyuszi kicsit később érkezett..2015.04.29 11:08:09

Húsvét tájékán mind mi, mind pedig az alkalmi futárszolgálatos nyuszi el volt “havazva” a sok munkától, így csak pár nappal később kerítettünk sort az esedékes sorsolásra hírlevélre regisztrált vendégeink listájából.
Íme az eredmény:

 • László Zsuzsanna, Sopron – 2015 január
 • Mészáros Kata, Tata – 2015 február
 • Markó György, Komárom – 2015. március

Nyreteseinknek kissé megkésve, de annál nagyobb örömmel gratulálunk és szeretettel várjuk őket szállodánkban.
Az utalványokat a szokásos módon, e-mailben köldjük.

A hírek minősítése mindig szubjektív…2015.01.11 10:22:17

…, van akinek a hír örömet okoz, van aki csalódottnak érzi magát miatta. Nem kell elkeseredni, ha éppen nem Ön lett a szerencsés a sorsoláson, örüljünk együtt mások sikerének és gratuláljunk közösen hírlevélre regisztrált új nyerteseinknek. Ne feledje, minden hónap egy újabb esély jelent a nyereményre, a két éjszakás szállodautalványra.
A nyertesek listája pedig az alábbiakban olvasható:

 • Farkasné Bassó Andrea, Üröm  – 2014 október
 • Markó József, Palóznak – 2014 november
 • Németh Gabriella, Veszprém – 2014 december

Az utalványokat emailben juttatjuk el nekik.